6 Mayıs 2012 Pazar

Konsantrasyon!







2 hafta önce ligi erkenden bitirebilecekken topun canı kaleye girmek istemeyince bu gereksiz Süper Final saçmalığı daha da uzadı. Aylardır yaşanan gereksiz, saçma olaylar ve uzatılan süreçten sonra herkes gibi futbolcularda etkilenmiş olacak ki, geçen hafta TT Arena'da Trabzonspor ile 0-0 berabere kalıp ciddi bir avantajı daha kaybettik. Genelde Fenerbahçe'nin puan kaybettiği hafta biz de puan kaybederdik ama bu kez tersi oldu ve Fenerbahçe deplasmanda Beşiktaş'a 1-0 yenildi ve liderlik şansını kaçırdı. 


Şöyle olsaydı, bu oynasaydı, gol olsaydı gibi gibi daha fazla uzatmaya gerek yok. Bugün içeride Beşiktaş'ı ağırlıyoruz. Fenerbahçe'de Trabzonspor deplasmanında. Biz Beşiktaş'ı yener, Fenerbahçe de puan kaybederse veya biz berabere kalır, Trabzonspor'da Fenerbahçe'yi yenerse, bitime 1 hafta kala matematiksel olarak şampiyonluğu ilan edeceğiz. Fenerbahçe eğer Trabzonspor'u yenerse, şampiyon son hafta Kadıköy'de oynanacak olan Fenerbahçe - Galatasaray maçında belli olacak.


Fatih Terim'in sözleri bazılarına çok dokunmuş olacak ki, PFDK 3 hafta ceza verdi ama yine de fark etmez.










0-0 biten Trabzonspor maçında konsantrasyon eksikliğimiz net biçimde görülüyordu. Bugün ne olursa olsun bizim Beşiktaş'ı yenmemiz gerekiyor. Beşiktaş'ın kaybedecek bir şeyi yok. Zaten büyük ölçüde ligi bitirmiş vaziyetteler. Tek amaçları Avrupa Kupaları'na gidebilmek ama Trabzonspor daha şanslı durumda ve emin olun gidemezlerse bile büyük sıkıntı olmaz. Çünkü hali hazırda çok daha büyük sıkıntıları var. Bazıları bu maçtan çok Trabzonspor-Fenerbahçe maçını düşünüyor ki, futbolcularda böyle düşünüyorsa puan kaybı kaçınılmaz olur. Bugün ne olursa olsun bizim iyi konsantre olup, sadece bu maçı düşünmemiz ve bu maçı kazanmamız gerekiyor.


Trabzonspor ile 0-0 berabere kalmamızın ardından Fenerbahçe'ye liderlik şansı doğmuştu ama değerlendiremediler. Beşiktaş, Fenerbahçe'yi 1-0 yendi ve Süper Final'deki ilk galibiyetini aldı. Trabzonspor'da ciddi eksik yok. Fenerbahçe'de ise Alex kadroda yok. Trabzonspor'un 2 maçlık cezası da sona eriyor. Bu maçta taraftarları tribünde ocak ama Trabzon bu konuda ilginç bir yer. Tribünde taraftarı olması çoğu zaman Trabzonspor'un aleyhine oluyor. Şenol Güneş'in geçen haftaki açıklamalarına uymalılar.


Daha fazla yazmak gelmiyor insanın içinden. En büyük umudumuz her geçen gün daha da rezalet hale gelen ligin bugün sona ermesi. Bizim kazanmamız, Fenerbahçe'nin de puan kaybetmesi. Allah yardımcımız olsun...




Konsantrasyon!












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Beğen