30 Mart 2012 Cuma

Bi Sen Eksiktin!

Son bir kaç gündür ortalığı karıştıran bir sorun var. Orduspor maçı öncesi, Orduspor'a sezon başı kiralık verdiğimiz Culio 'Galatasaray'a karşı oynamak istemezdim, ama çıkıp oynayacağım' tarzı bir açıklama yaptı. Bu açıklamadan sonra zaten hazır olan alt yapı üzerinden saldırılarda başladı. Orduspor, oyuncu ile sözleşmesini feshetti.


İki ay önce, bir basın mensubunun sorusu üzerine 'Arda'nın gideceğini bilseydim, Culio'yu göndermezdim' diyen Fatih Terim anında suçlu ilan edildi. Fatih Terim'in açıklamaları üzerine Culio'nun aklı karışmış, o yüzden performans düşüklüğü yaşamış ve Galatasaray'a dönme kararı almış. Dünyanın her yerinde takımlar ve teknik direktörler başka takıma kiraladıkları oyuncuları takip eder. Bundan doğal bir şey yok. Ayrıca hangi oyuncu kiralık geldiği takım antrenörünün olumlu açıklamasından sonra performansını düşürür ? Aksine daha iyi oynamaya çalışır. Orduspor başkanı Nedim Türkmen, Culio'nun 1.5 ay önce kendisine Galatasaray'a döneceğini söyledi. Peki neden 1.5 ay önce değil de, tam da bu maç öncesi bu şekilde ortalık ayağa kalktı? Sabah suçu Fatih Terim'e atan Nedim Türkmen daha sonra suçu Culio'ya attı. Stancu da sakatlığı nedeni ile oynayamayacak (Gençlerbirliği maçında da oynayamamıştı. Gerçi onunda suçlusu biz olduk)


Orduspor başkanının defalarca 'Galatasaray ile problemimiz yok, Galatasaray bu işin içine çekilmeye çalışılıyor' demesine rağmen imalar bitmedi. Sürekli suçlanan taraf Galatasaray ve Fatih Terim olunca, Fatih Terim niyeti çok belli olan programa bağlanıp ayarı fazlasıyla verdi.




Her ne kadar özür dilese de bu saçma hareketlerinden ve iki takımı birbirine düşürdükten sonra Culio'nun geleceği varsa da gelmesin. Ortada bir suç varsa, kimin işlediği de belli çünkü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Beğen