18 Ekim 2011 Salı

Will







Liverpool'un efsane isimleri menajer Kenny Dalglish ve kaptan Steven Gerrard'ın oynadığı "Will" filminin, Liverpool'da galası yapıldı. 12 milyon dolar bütçeli Film'in yapımcıları Türk. Galatafilm'den Taha Altaylı ve Muharrem Gülmez'in yapımcılığını üstlendiği filmin Liverpool'daki galası, menajer Dalglish'in de katılımıyla Odeon sinemasında yapıldı.  Film'in bazı çekimleri Bursa'nın Cumalıkızık köyünde çekildi. Görükle futbol sahasında da çekimler yapılmış.Bazı sahnelerde Bursasporlu taraftarlarda görev almış. Ayrıca, filmde Mustafa Denizli'nin de ufak bir rolü var. Film 4 Kasım'da İngiltere'de gösterime girecek. 2012 yılında da Türkiye'de gösterime girmesi bekleniyor.














Filmde, 11 yaşındaki Will Brennan adındaki Liverpool taraftarı bir çocuğun, anne ve babasını kaybetmesinin ardından yetimhaneden kaçarak 2005 yılında İstanbul'da oynanan Milan - Liverpool Avrupa Şampiyonlar Ligi final maçı için çıktığı maceralı yolculuk anlatılıyor.



Film'in yapımcılarından Taha Altaylı, ''Umarım bu film Türk sinemalarında gösterilmeye başlandığında, Türk sinema seyircisi de bizim kadar mutlu ve gururlu olur, İstanbul'un yer aldığı bir filmi yapmak bizim için anlamlıydı'' demiş.

Fragman












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Beğen