10 Haziran 2012 Pazar

Del Bosque İstikrar Peşinde




Vıcente Del Bosque: Daha önce hiçbir takımın başaramadığını gerçekleştirmek istiyoruz. Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonu ünvanımızı devam ettirmek istiyoruz. Üzerimizde büyük baskı var fakat bunu olumlu yönde kullanmaya çalışacağız. Önceki senelerde yaşadığımız başarılar bizi rahatlatmamamalı. Rehavet bizim için büyük hata olur. İtalya karşılaşabileceğiniz en zor takımlardan bir tanesi. Takım oyununu çok iyi sergiliyorlar. Zor bir maç olmasını bekliyorum.



Iker Casillas: Real Madrid ve Barcelona arasında gerginlik vardı ama şu an bu tamamen unutulmuş durumda. Takım olarak İspanya'nın başrısına odaklanmış durumdayız. Son 4 yıla baktığımız zaman sicilimiz çok iyi; Avrupa ve Dünya şampiyonu olduk ama geçmişte yaşayamayız. Bu şampiyonada da iyi şeyler yapıp şampiyon olmak istiyoruz. İki şampiyonluktan sonra üzerimizdeki baskı daha fazla. İlk maçımız İtalya ile. İtalya çok iyi bir takım. Kolay maç olacağını düşünmüyorum. De Rossi, Pirlo ve Buffon gibi prestijli isimleri ve yetenekli genç oyuncuları var. Onlara büyük saygı duyuyoruz.



Andres İniesta: Euro 2008'i kazanmak bizim için çok önemliydi. Bize güven verdi ve bu 2010 Dünya Kupası'na yansıdı. Şimdi sırada başka bir Avrupa Şampiyonası var ve biz aynı başarıyı sürdürmek istiyoruz. Her şampiyona birbirinden farklıdır. Tekrar başarılı olmak için iyi mücadele etmemiz gerekiyor ve her zaman iyi başlangıç çok önemlidir. Takımdaki bütün oyuncular ortak bir nedenle burada bulunuyor. El Clasico'larda yaşananların milli takıma yansıyacağını sanmıyorum. Buraya kazanmak için geldik.



Gerard Pique: Real Madrid ile Barcelona arasında bazı gerginlikler yaşandı ama bunları geride bıraktık ve milli takım olarak Şampiyona'ya odaklandık. Sergio Ramos ile aramda herhangi bir sorun yok. Onunla iyi anlaşıyorum.





C grubu ilk karşılaşmasında İtalya ile İspanya arasında Polonya'nın Gdansk şehrindeki Arena Gdansk stadında oynanacak maç için İspanyol taraftarlar şehre ulaştı.

















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Beğen