24 Ağustos 2012 Cuma

Bi Güzellik Yapsana!


Foto belki de İspanya Süper Kupası'nın kaderini değiştiren foto... Maç 4-1'e gelebilecekken Casillas'ın %100'lük golü çıkarması, akabinde hemen gelişen atakta Valdes'in laubaliliğini iyi değerlendiren Di Maria'nın durumu 3-2'ye getirmesi. Bir nevi Valdes bi güzellik yaptı!

İspanya Süper Kupası ilk maçında Barcelona evinde Real Madrid'i 3-2 yendi. Tatsız ve Real Madrid'in fazlası ile etkisiz olduğu bir ilk yarıdan sonra daha iyi bir ikinci yarı izledik. Ronaldo'nun attığı gol ile tabiri caizse maçın üzerindeki ölü toprağı kalktı. Pedro'nun ofsayttan attığı gol ile gelen cevap oyunun hareketlenmesine sebep oldu. Ronaldo'nun istediği topları alamaması, Mesut ve Benzema'nın çok kötü performans göstermesi, Pepe'nin yokluğu derken Madrid sadece ikinci yarının bazı bölümlerinde etkili olabildi.

Barcelona ise maçın adamı olan İniesta önderliğinde bir attığı kadar da kaçırdı. Guardiola'nın ayrılmış olmasının fazla etkileyeceğini düşünmüyorum. Tito da o ekipten birisiydi ve aynı sistem ile devam ediyor. 

Ligin ilk maçında da tam anlamı ile hazır görünmeyen Madrid, Barcelona karşısında da iyi görüntü vermedi. Rövanş maçında 3-2'lik skor ile oynayacak olmak kötü değil. Ama özellikle ilk yarıdaki performans ortaya koyulursa Barca'nın Barnebau'da kupa kaldırması da sürpriz değil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Beğen