9 Mart 2013 Cumartesi

Galatasaray 0 - Gençlerbirliği 1 | Ezber



Tabiri caizse geçen hafta Eskişehirspor adına top nasıl girmek istemediyse bu hafta da Galatasaray adına girmek istemedi. Aslında iyi başlanan maçta ve iyi oynanan ilk yarıda şanssızlık ve yanlış tercihler sonrası golü ikinci yarıda golü atan taraf Gençlerbirliği oldu ve Galatasaray bir kez daha hafta içi ve Şampiyonlar Ligi öncesi oynadığı bir maçta puan kaybı yaşadı. 

Hamit'e ne desek bilemiyorum. Bu sezon 8. kez şutu direkten döndü. Bir şanssızlık olduğu çok bariz. 1 gol atsa kıracak bahtsızlığını muhtemelen. Umarım Schalke maçına denk gelir. İlk yarı takım iyiydi. Bekler bindiriyor, paslar ve ortalar ile rakip sürekli rahatsız ediliyordu ama gol yedikten sonra bir anda 3. forveti oyuna alıp, zaten orta sahada kalabalık olan Gençlerbirliği'ne karşı orta sahayı boşaltmak, top tutabilecek oyuncu olan Sneijder'i kenara almak ne derece doğru tartışılır. Aynı verilen penaltı kararı gibi.

İlk yarıda Eboue, gerçek Eboue'den resitaller sundu ama ikinci yarıda tekrar eski haline döndü. Yenilen golde pek faul var gibi gözükmüyor. Ne olursa olsun rakibe orada vurdurmamak gerek. Yekta kesinlikle Melo'nun yerine oynayabilecek durumda değil. Melo geçen seneki performansını aratmasına rağmen Yekta bulduğu şansları değerlendiremiyor. 

Maç zora girdiği, Galatasaray'ın gole ihtiyacı olduğu zaman artık ezbere değişiklikler, müdahalelerden daha fazlasına ihtiyacı var. 

Schalke maçı öncesi çok değerli puan kayıpları devam ediyor. Acısı Schalke'den çıkar umarım. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Beğen