27 Mart 2013 Çarşamba

Türkiye 1 - Macaristan 1 | Garson?




Andorra maçı sonrası bu başlık atılmıştı bir gazeteye 'Hey Garson Üstü Kalsın'. Macaristan maçı sonrası bu başlığı atan sözde gazeteci arkadaş ne düşünüyordur acaba?

Macaristan maçı öncesi ödevini son güne, son dakikaya bırakan bir öğrenci edasındaydık. Brezilya yolunda alınacak 3 puan çok kritikti çünkü gelinen noktada dersleri boşlamıştık bir bakıma. 1-1 biten maçla birlikte Brezilya rüyası da bitti sayılır.

Gelinen noktada 6 maçta alınan 7 puan, vizyonu son dakikada oyuna kurtarıcı diye Kerim'i alan bir hoca, oyuncu seçimlerinin ve değişikliklerinin her maçta hatalı olması, oynanan çoğu maçta sahaya bir futbol kimliği ve ruhu yansıtılamaması, alınan 2 galibiyetin de Andorra ve Estonya maçları olması, 'yeniden yapılanma' yalanlarıyla geçen yıllar ve çok daha fazlası...

Bir de bu kötü tablo göz önündeyken bütün suçu Semih'e yüklemeye çalışanlar...

Golü yedikten sonra moral ve oyun olarak çökme hastalığına hem oynayan hem de izleyenler olarak tedavi bulamadık. Duran toplar zaten genetik hastalık gibi. Kendi evinde Romanya ve Macaristan'ı yenemeyen bir takımın kalan son 4 maçını kazanacağını ihtimali sadece matematik hesaplarda kalır. 


Hadi yeniden yapılanalım...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Beğen