25 Kasım 2012 Pazar

Elazığ Panteri Melo



Taffarel çok büyük kaleciydi. Öyle ki oynamasına gerek yok. Kenardan sufle verse de yeterli oluyor. Yazın 3 ay tatil yapıp kendini ağırdan satan, menajeri ile birlikte sürekli sorunlar çıkartan ve sonunda 'bu saatten sonra gelmesin' dediğim Melo, Elazığspor maçında gene gündem oldu. Galatasaray'yın oynadığı 4-4-2 sisteminde Melo'nun pozisyonu çok kritik. O ne kadar iyi oynar, Selçuk ile uyumlu olursa Galatasaray o denli rahatlıyor hem orta sahada hem defansta hem de forvette. 

Sezon öncesi kampa çok geç katıldığı için bu sezon çoğu maçta kötü oynayan Melo, özellikle Elazığspor maçında kurtardığı penaltı ile moral açısından daha üst bir seviyeye geldi. Performansını da aynı seviyeye getirmeli. Rotasyonda Yekta'nın performansı da fena değil. 

Melo, Santander forması giyerken bir kez daha takımın 3 oyuncu değiştirme hakkı dolduğu için kaleye geçmişti. Ama Ronaldinho'nun penaltısını kurtaramamıştı. Elazığ'da kurtardı. Galatasaray böyle bir kulüp işte. Muslera penaltı atıyor, Melo penaltı kurtarıyor. Galatasaray'ın Elazığspor'u yenmesi çok önemli bir şey değil. Ama istisna olarak tarih Galatasaray'ın Elazığspor'u yendiğini değil, Melo'nun penaltı kurtardığını yazacak.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Beğen