9 Nisan 2012 Pazartesi

Melo - Riera Olayı







Zaten yeterince sorun yokmuş gibi bir de Melo - Riera kavgası yaşandı. Hatta basın o kadar abattı ki Melo, Riera'yı soyunma odasına kilitleyip dövmüş, ışın kılıcı çekip ikiye bölmüş, kameralar çekmiş, gösterime girecekmiş!. Şike olayının bile önüne geçti kısa bir sürede. Takım içerisinde elbetteki bu tarz bir olay olması kötü ama dışarı yansıması her zamanki gibi abartılı oldu. Olaydan sonra kaşına dikiş atılan Riera, İspanya'ya giderken de gözünün morardığı net görülüyordu. Melo böyle bir oyuncu. Daha önceleri de başka vak'aları vardı. Fatih Terim etkisini düşündüğümüz zaman şahsen hiç endişelenmedim. Çünkü hem Türkiye'de hem Türkiye dışında hem de milli takımda türlü oyuncu ile çalışan bir teknik direktör için her ne kadar yanlış olsa da çok büyük bir olay değil. 


Bu sezon transferde en büyük hayal kırıklığını Riera yaptı. Bir türlü istediğimiz performansı yansıtamadı. Ama Melo farklıydı. Kötü dönemler geçirmiş, milli takımda ve kulübünde sorunlar yaşıyordu. Melo'da bizim geçen sezonlarımız gibiydi bir nevi. Kiralık geldikten sonra sezon başından beri iyi oyunu, orta sahadaki büyük etkisi, taraftar ile olan ilişkisi ve renkli kişiliği ile hep göz önünde oldu. Tek tek eklediği tuğlalardan yaptığı inşayı bu olay ile tek hareketle yıktı. Bu olayın savunulacak bir tarafı yok. Bir ceza verilmeli tabii ki. Sezon sonu bonservisi alma olayını etkileyebilir, pazarlıklara olumlu yansıyabilir. 


Bugün bütün takım Fatih Terim'e giderek Melo ile Riera'nın affedilmesini istemiş. Fatih Terim de ılımlı açıklamalar yapıyor. Gerekli ceza verildikten ve uyarı yapıldıktan sonra ben de affedilmesinden yanayım. Süper Final'de Melo'ya ihtiyacımız olduğu çok açık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Beğen