20 Nisan 2012 Cuma

Raul Ayrılıyor



Futbolda son yıllarda 'bayrak adam' sıfatına erişebilmiş nadir isimlerden birisidir Raul. Benimde çok sevdiğim, şüphesiz son yılların en iyi forvetlerinden. Jose Mourinho'nun Real Madrid'e gelmesi ile Schalke 04'e transfer olmuştu. Schalke'de bu zamana kadarki birikimlerinin kaymağını yiyeceği düşünülse de orada çok iyi performans gösterdi ve kısa sürede taraftarın sevgilisi oldu. Almanya'ya alışmış gibiydi.


 Dün yapılan basın toplantısında Schalke 04 Kulübü, Raul'un sözleşmesini uzatmayacağını ve Haziran ayında Raul'un takımdan ayrılacağı açıklandı. Raul, kendini iyi hissettiğini, halen üst düzey futbol oynayabileceğini ama ailesi ile daha fazla vakit geçirebileceği üst düzey olmayan bir lige gideceğini açıkladı. 


Bu arada Schalke 04 Kulübü, Raul'un 7 numaralı formasını emekli etme kararı aldı. Her ne kadar 2 sezon oynayıp, taraftarın 'içimizden biri' diyebileceği bir oyuncu olmuş olsa da ilginç bir karar olmuş. Raul'un 7 numaralı formasını Real Madrid'de emekli olmasını isterdim ama İspanya'da forma numaraları 1'den 25'e kadar olduğu için bu pek mümkün değildi. Raul'un ABD ya da Katar'a gitmesi bekleniyor. Bense keşkeler içerisindeyim...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Beğen