13 Nisan 2012 Cuma

TT Arena Sorunu







Evet ta en başından beri bir 'sorun' idi TT Arena. Zaten Ali Sami Yen'den ayrılma düşüncesi bile fazlası ile yetmişken, şu an bile halen düşündükçe insanı efkarlandıran bir olayken yapımı sorunlu oldu, açılışı sorunlu oldu, yolları sorunlu oldu, otoparkı sorun oldu, stada ulaşım sorun oldu ki halen en büyük sorun konumunda her şey sorun oldu.


Beşiktaş kısa bir süre önce yeni başkanını seçti. Fikret Orman başkanlığında stat konusu öncelikleri gibi duruyor ve sezon öncesi de hafiften dillendirilen bir şey son günlerde tekrar gündemde. Beşiktaş, yeni stadı yapılana kadar maçlarını TT Arena'da oynamak istiyor. Yönetim kurulu üyesi Seyit Ateş de bu isteklerini ciddi bir şekilde açıkladı. Olimpiyat stadında insanlar yazın bile üşüyormuş! 2004'te biz çok üşüdük reyiz diyesi geliyor insanın. Şimdilerde de Bozbaykuşlar üşüyor orada. Seyit Ateş pası Galatasaray yönetimine attı. 2 gün önce yeniden Galatasaray Divan Kurulu başkanı seçilen İrfan Aktar da iki takımın 100 yıldır dost olduğunu, Beşiktaş'ın TT Arena'da oynayabileceğini, taraftarın da buna karışamayacağını açıkladı. 


Ürün, kredi kartı, kombine ve bilumum şey alırken karışabiliyoruz ama stadımız hakkında son derece önemli bir şeye karışamıyoruz. Stadı bir takımın mabedidir, evidir. Ve insan evini sürekli gerçek olmayan 100 yıllık dostumuz, güzellik, mutluluk, dünya barışı gibi klişe saçmalıklarla bezenmiş nedenler ile başkası ile paylaşamaz. Bunun Beşiktaş ile alakası yok. 


Seyit Ateş ve İrfan Aktar'ın açıklamaları üzerine tam bağımsız! ultrAslan başkanı Oğuz Altay, 'Beşiktaş TT Arena'da oynarsa anlayışla karşılamamız gerek' twittini attı. İrfan Aktar'ın açıklamalarını, Beşiktaş'ın TT Arena'da oynamaması gerektiğini savunan sert bir tepki beklerken İrfan Aktar'ın açıklaması minvalinde bir açıklama gelmesi kabul edilebilir bir durum değil. Taraftarı adeta hiçe sayan, aşağılayan bir tavırda yapılan açıklamaya, taraftar temsilcisi olarak daha sert ve daha iyi bir 'tepki' verilmeliydi. Ama irfan Aktar haklıymış demek ki.  


Kabus gibi geçen bir sezondan sonra çok iyi toparlanan, maç kazanmayı hatırlayan, derbilerde yenilgi yüzü görmeyen ve play-offlara sorunsuz girecekken her ne kadar tatlıya bağlansa da Melo-Riera olayı yetmezmiş gibi dün İrfan Aktar, bugün de Oğuz Altay'ın açıklamaları ortada sorun yokken sürekli sorun yaratma çabaları çok gereksiz. 




Son olarak, keşke çıkıp şaka desen...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Beğen